TERMENI SI CONDITII

Site-ul web www.vreaubeton.ro este in administrarea si proprietatea SC CM Data SRL. Acest document stabileste termenii si conditiile in care puteti utiliza site-ul web www.vreaubeton.ro, numit generic in continuare vreaubeton.ro.

Accesul si utilizarea site-ului web www.vreaubeton.ro se face sub autoritatea acestor reguli, in termenii si conditiile de mai jos. Utilizarea site-ului, logarea si accesul la servicii presupune implicit acceptarea acestor termeni si conditii, cu toate consecintele care decurg din acceptarea acestora.

ACCES

Scopul permis pentru utilizarea acestui site web este obtinerea de informatii despre furnizori si produsele oferite de catre acestia. Orice utilizare in alte scopuri decat aceasta nu este permisa.

Pentru a obtine acces la site si la serviciile si informatiile puse la dispozitie prin el, trebuie sa obtineti acces la World Wide Web si sa aveti la dispozitie tot echipamentul necesar pentru a realiza aceasta conexiune la World Wide Web. Vreaubeton.ro nu isi asuma responsabilitatea pentru securitatea acestui site sau a liniei dvs. de comunicare cu acesta. Prin termenul utilizator al acestui site se intelege orice persoana fizica sau juridica care va accesa acest site. Prin termenul furnizor al acestui site se intelege orice persoana fizica sau juridica care este inregistrata in baza de date acestui site in scopul prezentarii produselor si serviciilor oferite.

DREPTURI DE AUTOR, MARCA SI PROPRIETATE INTELECTUALA

Vreaubeton.ro ofera acces liber la site-ul web www.vreaubeton.ro si va autorizeaza sa vizualizati, imprimati si sa transmiteti informatii existente pe site in scopuri personale si comerciale. Anumite sectiuni din site sunt accesibile doar urtilizatorilor autentificati. Datele de autentificare sunt obtinute in prealabil de la administratorul site-ului web prin pagina web de inregistrare Vreau un cont, in conditiile descrise mai jos.

Dreptul de copyright pentru informatiile existente pe acest site este detinut de vreaubeton.ro sau de partenerii sai. Nici un material de pe acest site nu poate fi reprodus partial, integral sau modificat fara permisiunea anterioara explicita, prin acord scris cu vreaubeton.ro sau partenerii sai. Continutul acestui site, textele, grafica, fotografiile, software-ul, logo-urile si orice alte materiale prezente pe site sunt protejate de legea dreptului de autor si sunt proprietatea vreaubeton.ro sau a clientilor sai. Este interzisa crearea de legaturi cu acest site ale altor site-uri sau invers, fara un acord prealabil scris. In situatiile in care acest lucru se intampla fara acordul scris explicit al vreaubeton.ro, vreaubeton.ro nu isi responsabilitatea pentru site-urile neafiliate cu care acesta ar putea fi legat, pentru materialele postate pe acest site de catre alte persoane decat cele autorizate de vreaubeton.ro si isi rezerva dreptul de solicita sanctionarea conform legislatiei in vigoare orice actiune de acest tip, care nu are acordul sau prealabil. Vreaubeton.ro sau terte parti pot furniza autorizat, prin intermediul site-ului, legaturi catre alte pagini sau resurse World Wide Web. Vreaubeton.ro nu garanteaza, nu este si nu poate fi facut responsabil in nici un fel de disponibilitatea acestora, de forma, continutul, publicitatea, produsele sau alte materiale disponibile pe site-urile respective. Vreaubeton.ro nu va fi responsabil sau pasibil de a plati despagubiri, direct sau indirect, pentru orice paguba sau pierdere cauzata sau presupusa a fi fost cauzata de sau in legatura cu folosirea sau increderea in informatiile, continutul, bunurile sau serviciile puse la dispozitie de site-urile respective.

Reproducerea, copierea, multiplicarea, vinderea, revinderea sau exploatarea unei parti a serviciilor, accesul sau folosirea serviciilor sau informatiilor puse la dispozitie de vreaubeton.ro prin intermediul site-ului intr-un mod care violeaza legislatia romaneasca sau internationala in materie de drept de autor si proprietate intelectuala, implica raspunderea civila sau penala pentru astfel de actiuni.

Vreaubeton.ro isi rezerva dreptul de a impiedica prin orice mijloace contactarea si utilizarea acestui site si de a de solicita sanctionarea conform legislatiei in vigoare a persoanelor implicate, daca exista dovada ca scopul este distrugerea sau alterarea site-lui, a continutului sau securitatii acestuia sau incercarea de a ataca sau discredita vreaubeton.ro sau partenerii sai, produsele, serviciile si angajatii acestora.

Orice eventual litigiu in legatura cu acest site este de competenta instantelor judecatoresti de la sediul SC CM Data SRL.

REGULI DE UTILIZARE

La utilizarea site-ului web vreaubeton.ro nu sunt permise:

 • copierea, multiplicarea, distribuirea, arhivarea sau pastrarea, prin orice mijloace, inclusiv electronice, magnetice sau computerizate, a materialelor si informatiilor existente pe acest site; 
 • incercarea de a interveni, prin orice mijloace, in continutul acestui site, stergerea sau modificarea prin orice mijloace a materialelor si informatiilor publicate, sau incercarea de a actiona in acest scop;
 • incercarea de a scana, sonda sau a testa vulnerabilitatea oricarui sistem din reteaua vreaubeton.ro sau a retelei vreaubeton.ro sau accesarea oricaror servere sau servicii din reteaua vreaubeton.ro care nu sunt publice, fara autorizatie;
 • incercarea de a interveni in functionarea serverelor de hosting sau in reteaua vreaubeton.ro prin orice mijloace, inclusiv atacarea acestora prin “flooding” sau “DOS”; 
 • folosirea oricaror adrese de e-mail publicate prin intermediul site-ului pentru distribuirea lor pe liste de mailing sau pentru trimiterea de e-mailuri comerciale (“spamming”) sau pentru orice alt scop in afara de trimiterea de e-mailuri personale justificate, fara acordul scris al posesorilor acestor adrese.

Violarea oricarei dintre aceste reguli atrage dupa sine raspunderea civila sau penala. Vreaubeton.ro va investiga faptele care implica asemenea incalcari, cooperand cu autoritatile pentru prevenirea sau impiedicarea unor astfel de incalcari.

DISPONIBILITATEA SERVICIULUI

Vreaubeton.ro isi rezerva dreptul de a modifica sau de a intrerupe, temporar sau permanent, partial sau in totalitate, serviciile puse la dispozitie prin intermediul acestui site, cu sau fara o notificare prealabila. Vreaubeton.ro nu este raspunzator fata de utilizator, orice terta persoana fizica sau juridica sau institutie pentru modificarea, suspendarea sau intreruperea serviciilor disponibile prin intermediul site-ului. Vreaubeton.ro poate schimba in orice moment continutul si conditiile de folosire a site-ului. Noile conditii devin valabile in momentul in care au fost facute publice prin inscriere in acest site si nu au caracter retroactiv.

ABSOLVIREA DE RASPUNDERE

Acceptand sa utilizati acest site web, declarati in mod expres si implicit ca intelegeti ca sunteti de acord ca utilizarea site-ului web se face pe propria raspundere. Vreaubeton.ro se absolva in mod expres de toate raspunderile de orice fel, exprimate direct sau indirect, inclusiv, dar nu limitat la, garantiile indirecte de vanzare sau conformitate cu specificatiile pentru un anume scop.

Vreaubeton.ro nu ofera nici o garantie ca:

 • informatiile vor implini toate cerintele dumneavoastra;
 • serviciile vor fi neintrerupte, la timp, sigure sau fara erori;
 • rezultatele ce se vor putea obtine din folosirea informatiilor site-ului vor fi corecte sau de incredere;
 • calitatea oricaror produse, servicii, informatii sau altor materiale cumparate sau obtinute de dumneavoastra prin intermediul site-ului, va satisface toate cerintele;
 • orice eroare de program va fi corectata.

Utilizatorul este singura persoana responsabila de eventualele distrugeri cauzate sistemelor de calcul sau retelei de pe care acceseaza site-ul sau de orice alte pierderi de date, care ar putea fi rezultatul descarcarii de informatii si servicii din continutului site-ului. Nici un sfat sau alte informatii orale sau scrise, obtinute de la site-ul vreaubeton.ro sau prin intermediul serviciilor site-ului, nu constituie o garantie, daca nu este stipulata expres in Termenii si conditiile de utilizare.

LIMITAREA RASPUNDERII

Vreaubeton.ro nu va fi raspunzator pentru nici un fel de pagube directe, indirecte, accidentale, speciale, inclusiv, dar nu limitat la, pagube pentru pierderi de profit, bunavointa, posibilitatii de folosire, date sau alte pierderi intangibile sau incomensurabile (chiar daca vreaubeton.ro a fost informata anterior de posibilitatea aparitiei unor asemenea pierderi), rezultand din:

 • utilizarea sau imposibilitatea utilizarii informatiilor site-ului;
 • costul procurarii de bunuri sau servicii complementare rezultand din orice bunuri, date, informatii sau servicii achizitionate sau obtinute, mesaje primite, tranzactii incepute prin/de pe site-ul vreaubeton.ro;
 • acces neautorizat la, sau deteriorarea transmisiilor sau datelor utilizatorului;
 • declaratii sau actiuni ale oricarei terte parti asupra serviciilor site-ului;
 • orice alta problema legata de serviciile site-ului.

Daca se considera ca orice material pus la dispozitie pe acest site web, afisat de catre vreaubeton.ro, terti sau utilizatori, violeaza drepturile de copyright sau orice alte drepturi, este necesara semnalarea acestei situatii la adresa de e-mail contact@vreaubeton.ro

Pentru sectiunile site-ului web care pot cuprinde opinii ale cititorilor, raspunderea asupra continutului opiniilor revine in intregime autorilor acestora. Vreaubeton.ro isi rezerva dreptul de a nu face publice acele opinii care contravin termenilor si conditiilor de utilizare sau pe care le considera daunatoare, sub orice forma, propriei imagini, partenerilor sau tertilor.

Acest site web este oferit in aceasta forma fara alte garantii. Vreaubeton.ro nu este si nu poate fi facut responsabil pentru nepotriviri, indisponibilitati sau alte defecte ale acestui site sau ale continutului sau.

CONFIDENTIALITATE SI INFORMATII PERSONALE

Informatiile personale puse la dispozitia site-ului vreaubeton.ro pentru a putea primi sau utiliza unele servicii sunt protejate in conditiile legii Legea 677/2001. SC CM Data SRL si vreaubeton.ro sunt inregistrate la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Datelor cu Caracter Personal sub nr. xxxxx.

Prin completarea campurilor din formularele de inregistrare on-line utilizatorii sunt de acord ca datele personale pe care le inregistreaza sa intre in baza de date vreaubeton.ro si sa primeasca mesaje cu privire la cu privire la produse si servicii, promotii , concursuri sau orice alte actiuni editoriale si de marketing desfasurate in viitor de catre vreaubeton.ro si de partenerii sai agreati.

Vreaubeton.ro isi rezerva dreptul se a selecta si de a da drept de acces la sectiunile rezervate membrilor site-ului vreaubeton.ro dupa cum doreste.

Utilizatorul este in intregime responsabil pentru pastrarea confidentialitatii asupra parolei asociate accesului la serviciile site-ului web vreaubeton.ro, conditionate de logare. Utilizatorul este in intregime responsabil de toate informatiile care sunt facute publice din contul sau. In cazul accesarii neautorizate a contului de catre terte persoane, vreaubeton.ro nu isi asuma nici o responsabilitate fata de consectintele care pot aparea.

La solicitarea explicita a utilizatorului / furnizorului adresata la contact@vreaubeton.ro Aceasta adresa de e-mail este protejata de spamboti; aveti nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza , vreaubeton.ro se obliga sa rectifice, actualizeze, blocheze, stearga sau transforme in date anonime si sa inceteze prelucrarea datelor personale ale utilizatorului, in mod gratuit, datele personale conform dispozitiilor Legii nr. 677/2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

Vreaubeton.ro se obliga sa nu faca publice datele cu caracter personal a utilizatorilor si sa nu o dezvaluie unei terte parti, daca aceasta nu se afla intre partenerii agreati in mod expres, in afara cazului in care acest lucru este necesar pentru a respecta legea si/sau procedurile judiciare.

Vreaubeton.ro nu raspunde de atacurile avand ca scop furtul sau vandalismul si care ar putea conduce la dezvaluirea sau compromiterea datelor.

Vreaubeton.ro nu-si asuma nici un fel de responsabilitate pentru situatiile in care utilizatorul isi publica adresa sau orice alte date personale, din proprie initiativa, intr-un mesaj public, pe oricare dintre paginile site-ului web vreaubeton.ro.

Politica site-ului web vreaubeton.ro este de a nu accepta sau de a nu lua in consideratie materialele nesolicitate. Daca utilizatorii site-ului web trimit astfel de materiale, vreaubeton.ro isi rezerva dreptul de a considera aceste materiale neconfidentiale si lipsite de protectia drepturilor personale sau de proprietate. Astfel de materiale si drepturi devin proprietatea vreaubeton.ro, libera de orice pretentii emise de o persoana sau un grup de persoane, putand fi utilizate in orice scop de catre vreaubeton.ro, fara obligatia de a acorda compensantii pentru utilizarea lor.

Utilizarea site-ului web vreaubeton.ro, accesul si logarea la sectiunea Vreau un cont – Vizitator si Furnizor presupun implicit acceptarea de catre utilizatori a urmatorilor termeni si conditii, cu toate consecintele care decurg din acceptarea acestora:

 • postarea de informatii despre firme se face de catre utilizatorii inregistrati initial la sectiunea Vreau un cont. Numai persoanele inregistrate vor putea avea acces la sectiunea de introducere a datelor. Dupa validarea inregistrarii acestora de catre administrator, utilizatorul poate publica date pe site-ul vreaubeton.ro, la sectiunea Furnizori si Anunturi
 • dupa autentificarea in sectiunea login se pot introduce datele companiei in sectiunea Furnizor. Toate campurile marcate cu steluta sunt obligatorii. Vreaubeton.ro isi rezerva dreptul de a modifica informatia si forma acesteia in concordanta cu politica editoriala a acestei
 • anuntul are o valabilitate minima de 90 de zile si este gratuit
 • dupa aprobarea anuntului de catre administratorul vreaubeton.ro, se transmite pe email, catre utilizator, un email de confirmare care contine un link catre anuntul vizibil in sectiunea Anunturi
 • la apropierea sfarsitului perioadei de aparitie a anuntulul se va notifica clientul cu privire la posibilitatea de prelungire a perioadei
 • in decursul perioadei de valabilitate a anuntului utilizatorul are posibilitatea de a modifica on-line, in timp real, a datelor din anunt.

Identitatea utilizatorilor nu va fi dezvaluita in cazul in care, prin informatiile afisate, acestia ar putea fi pusi pericol. La inregistrare, utilizatorii isi configureaza parola. Utilizatorii accepta sa nu imprumute niciodata parola unui alt utilizator, pentru propria protectie si pentru validitatea informatiilor transmise. De asemenea, accepta sa nu utilizeze niciodata parola altui membru. 

Pe site-ul web vreaubeton.ro pot fi prezente reclame si/sau legaturi catre pagini ale unor terte parti, inclusiv parteneri, furnizori de publicitate sau sponsori. Informatiile furnizate de catre pagini externe care nu se afla sub controlul vreaubeton.ro si orice publicare a unor date personale pe alte pagini de pe Internet se face pe propriul risc.

Vreaubeton.ro isi rezerva dreptul de a modifica, revizui, completa aceste reguli in orice moment. Orice modificare va fi facuta publica in aceasta pagina si va intra efectiv in vigoare din momentul postarii ei pe site.