Elis Pavaje srl - Fabrica Stoenesti
Judet: Prahova

Localitate: com.Aricestii Rahtivani, sat Stoenesti

Strada: DN72   Nr: 26B

Telefon: +40 244 380 835

Fax: +40 244 380 838

Email: office-ph@elis.ro

Web: http://www.elis.ro

CUI: 1771593

 

Prezentare:
Producatorul de pavele Elis Pavaje si-a construit o pozitie de leader in domeniu, ca rezultat al efortului sustinut intreprins in avantajul clientilor sai. Prin urmare, clientii Elis se pot bucura de un intreg pachet de servicii la standarde internationale.

Elis Pavaje produce o gama bogata de produse in forme si culori variate, de la pavele, dale de terasa, borduri, rigole si jardiniere, pana la blocheti, boltari de zidarie si fundatie si garduri modulare din beton.

Apeland serviciul nostru de montaj profesionist, veti beneficia de sprijinul unei echipe proprii, formate din 150 de oameni, cu o experienta de 20 de ani in domeniul pavajelor, precum si de calitatea unei investitii de 3 milioane de Euro in utilaje pentru montaj pavele, montaj dale si montaj borduri. Serviciul de montaj al pavelelor si bordurilor este asigurat si de o vasta retea de montatori colaboratori cu care avem relatii excelente de parteneriat.

Calitatea este una din prioritatile noastre. Cautam sa respectam acest obiectiv in toate produsele si serviciile pe care le furnizam pe piata de pavaje si borduri. Efortul permanent pe care il depunem in acest sens ne confirma pozitia de producator de pavele si borduri de top.

Datorita solutiilor profesionale create cu scopul imbunatatirii calitatii produselor si serviciilor sale, Elis Pavaje si-a construit un capital de incredere bazat pe seriozitate si profesionalism, atat in relatiile cu clientii, cat si cu partenerii din domeniul materialelor de constructie si al amenjarilor.

Toate produsele noastre, de la pavaje vibropresate, dale pentru terase, borduri vibropresate, rigole stradale, rigole carosabile si garduri din beton pana la boltari de fundatie, boltari de zidarie si blocuri modulare pentru ziduri de sprijin din pamant armat sunt accesibile clientilor din toata tara printr-o retea de distribuitori solida si eficienta.

Elis Pavaje va pune la dispozitie un serviciu profesional de consultanta si proiectare cu ajutorul caruia puteti gasi solutii eficiente in amenajarile exterioare, fie ca este vorba de amenajari de curti, amenajari de gradini sau amenajari de trotuare, drumuri si spatii comerciale.

Gama de produse/servicii:
- Pavaje rezidentiale
- Pavaje industriale
- Dale pentru terase
- Rigole
- Borduri
- Blocheti sistem Keystone
- Boltari
- Jardiniere
- Materiale de rostuit
- Garduri modulare
- Produse de curatare si intretinere

Program de functionare:
08:00 - 17:00

Certificari de calitate:
ISO 9001
ISO 14001
OHSAS 18001

Alte puncte de lucru:
Fabrica Petresti

Domenii de activitate:
Produse din beton - Blocuri pentru zidarie si elemente pentru pereti (BCA, boltari, buiandrugi, etc.)
Produse din beton - Pavele si dale (lespezi)
Produse din beton - Mobilier urban (banci, jardiniere, cismele, etc.)