VIZITATOR

 FURNIZOR

 Ce avantaje am folosind Vreaubeton.ro?  Ce avantaje am folosind Vreaubeton.ro?
1. Economisiti timp
2. Eliminati intermediarii
3. Obtineti cel mai bun raport calitate / pret
4. Bucurati-va de transparenta pietei
5. Anunturi gratuite
1. Adresati-va direct consumatorului final
2. Promovati-va eficient
3. Cresteti-va vanzarile
4. Economisiti timp
5. Evaluati-va pozitia pe piata
 Cum pot gasi un furnizor?  Cat costa sa ma inregistrez pe Vreaubeton.ro?

Foarte simplu. Apasati pe butonul Furnizori si selectati categoria si subcategoria pe care o cautati. Introduceti judetul, orasul si raza (distanta) fata de oras si apasati butonul Cautare. In stanga hartii vor fi afisati toti furnizorii din zona selectata. In cazul in care doriti sa vizualizati toate companiile inscrise in aceasta sectiune, acestea sunt afisate sub harta interactiva. Pentru exemplificare va rugam sa urmariti prezentarea VIDEO - Cum pot gasi un furnizor?

NIMIC. Alegeti Pachetul Furnizor XXL si profitati GRATUIT de toate serviciile portalului Vreaubeton.ro. Dintre acestea amintim: 
   - prezentarea companiei si a punctelor de lucru
   - pozitionarea punctelor de lucru pe harta interactiva
   - inregistrarea de anunturi gratuite
   - solicitarea de cereri de oferta gratuite
   - primirea cererilor de oferta inregistrate in sistem
   - mentionarea tuturor punctelor de lucru
   - mentionarea tuturor domeniilor de activitate
 Cum pot solicita o oferta?  Cum pot sa ma inregistrez?

Este la fel de simplu ca si gasirea unui furnizor. Apasati pe butonul Vreau un cont situat in partea dreapta-sus a paginii Vreaubeton.ro. Introduceti datele dumneavoastra si selectati pachetul Vizitator. Bifati casuta Termeni si conditii si salvati. Automat veti fi directionat in Contul meu. Repetati pasul de mai sus - Cum pot gasi un furnizor? Dupa ce va sunt afisati furnizorii pe care ii cautati in stanga hartii, va rugam sa-i bifati pe cei de la care doriti sa primiti o oferta. Apasati butonul Vreau o oferta situat in stanga sub harta interactiva. In casuta care va aparea completati cererea dumneavoastra si bifati modalitatea in care doriti sa fiti contactat. Nu va ramane decat sa apasati butonul Trimite cererea si solicitarea dumneavoastra va fi directionata automat spre toti furnizorii selectati, dupa ce va fi validata de administratorul Vreaubeton.ro. Pentru exemplificare va rugam sa urmariti prezentarea VIDEO - Cum pot solicita o oferta?

Foarte simplu. Inregistrarea unui furnizor se poate face in 5 minute urmand 6 pasi simpli:
1. Incarcati in browser-ul dumneavoastra pagina web www.vreaubeton.ro
2. Accesati butonul Vreau un cont situat in partea dreapta-sus a paginii Vreaubeton.ro
3. Introduceti datele dumneavoastra de contact si selectati pachetul care vi se potriveste
4. Introduceti datele companiei dumneavoastra
5. Adaugati persoanele de contact
6. Definiti punctele de lucru ale companiei - ATENTIE - pentru a fi vizibili pe harta interactiva este obligatoriu sa definiti cel putin un punct de lucru
Pentru exemplificare va rugam sa urmariti prezentarea VIDEO - Cum puteti deveni cunoscuti pe Piata Betoanelor din Romania in doar 5 minute?

 Cum pot adauga un anunt gratuit?

Adaugarea unui anunt se poate face in mai putin de 3 minute. Apasati pe butonul Vreau un cont situat in partea dreapta-sus a paginii Vreaubeton.ro. Introduceti datele dumneavoastra si selectati pachetul care vi se potriveste. Bifati casuta Termeni si conditii si salvati. Automat veti fi directionat in Contul meu. In sectiunea Anunturi introduceti titlul, continutul, categoria, tipul anuntului si apasati butonul Salveaza. Anuntul dumneavoastra va fi publicat imediat dupa ce va fi validat de administratorul Vreaubeton.ro. In cazul in care doriti un Anunt sponsorizat, care sa apara in coloana publicitara din dreapta paginii, va rugam sa bifati casuta corespunzatoare si un coleg de-al nostru va va contacta in cel mai scurt timp.  Pentru exemplificare va rugam sa urmariti prezentarea VIDEO - Cum pot adauga un anunt gratuit?